BTC

Momenteel rijden er 26.715 BTC scooters / brommers rond in Nederland. Ook is er nog 13 motoren.

Huidig aantal BTC scooters / brommers op de Nederlandse weg


Zie hieronder het aantal eerste toelatingen van alle BTC's op de openbare weg in NederlandDe meest populaire modellen in Nederland zijn de Riva met 16.177 stuks, Old Classic met 1.460 stuks, Old Version met 1.120 stuks, GT2 met 892 stuks en City met 861 stuks.

Modellen van BTC als scooter / brommer op de Nederlandse weg


Merk + ModelAantal scooters / brommers
BTC Riva16.177
BTC Old Classic1.460
BTC Old Version1.120
BTC GT2892
BTC City861
BTC Riva Sport719
BTC CEO661
BTC BTC554
BTC Iva LUX50448
BTC Legend447
BTC Riva 2438
BTC Streetline398
BTC Milano362
BTC Trevis237
BTC PL-c237
BTC R8151
BTC Riva II139
BTC Light 50138
BTC Roma122
BTC E-cruise113
BTC E-felice85
BTC RY50QT-381
BTC BT49QT-9S57
BTC Cruise43
BTC E-riva41
BTC AR50QT-8A41
BTC Bravo20
BTC BT49QT-12E11
BTC BT49QT-9R6
BTC ZN50QT-m1
BTC ZN50QT-b1
BTC ZN50QT-e.251
Onbekend653
26.715

Opmerking: We proberen alle voertuigen vanuit de RDW te matchen met het juiste model, voor 653 scooters / brommers is dat helaas nog niet gelukt.


Top 15 scooters / brommers van BTC in de afgelopen 12 maanden


Bekijk hier de populairste modellen tussen 1 juni 2023 en 1 juni 2024.

Merk + ModelAantal scooters / brommers
BTC Riva190
BTC Riva Sport42
BTC City29
BTC GT219
BTC Old Classic15
BTC E-felice3
BTC CEO2
BTC Cruise2
302

Onze database is bijgewerkt tot 14 juni 2024.Over BTC Scooter's


BTC is een Nederlands merk dat zich specialiseert in het ontwerpen en produceren van scooters en brommers. Met een focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie heeft BTC een sterke positie weten te veroveren in de markt voor gemotoriseerde tweewielers. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de verschillende modellen die BTC aanbiedt en wat hen onderscheidt van de concurrentie.

Eén van de populairste modellen van BTC is de Riva. Deze retro scooter is geïnspireerd op de klassieke Vespa's uit de jaren '60 en '70 en heeft een nostalgische uitstraling die veel mensen aanspreekt. De Riva is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, waardoor er voor iedereen wel een passende variant te vinden is. Het comfortabele zadel, de brede banden en het stijlvolle dashboard maken de Riva niet alleen een lust voor het oog, maar ook een genot om op te rijden.

Een ander populair model van BTC is de Grande Retro. Deze scooter combineert het beste van beide werelden: een retro design met moderne technologie. De Grande Retro is voorzien van een krachtige motor die zorgt voor vlotte acceleratie en soepele rijeigenschappen. Daarnaast beschikt deze scooter over handige extra's zoals een bagagedrager en een opbergruimte onder het zadel. De Grande Retro is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle scooter voor dagelijks gebruik.

Naast retro modellen biedt BTC ook sportievere scooters aan, zoals de City. Deze scooter is ontworpen met het oog op wendbaarheid en snelheid, waardoor hij perfect is voor stadsverkeer. De City is voorzien van een krachtige motor en een sportief design dat direct de aandacht trekt. Dankzij het lichte gewicht en de compacte afmetingen is de City eenvoudig te manoeuvreren in drukke straten en smalle steegjes. Met de City ben je altijd snel en efficiënt op je bestemming.

Een ander interessant model van BTC is de Cruise. Deze elektrische scooter combineert milieuvriendelijkheid met comfort en gemak. De Cruise is voorzien van een stille en efficiënte elektrische motor die zorgt voor een soepele en geruisloze rijervaring. Daarnaast beschikt deze scooter over een uitneembare accu die eenvoudig opgeladen kan worden, waardoor je altijd verzekerd bent van voldoende actieradius. De Cruise is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame en praktische vervoersoplossing.

Wat BTC onderscheidt van andere merken is de focus op kwaliteit en betrouwbaarheid. Alle scooters en brommers van BTC worden uitvoerig getest en gecontroleerd voordat ze op de markt worden gebracht, waardoor je altijd verzekerd bent van een hoogwaardig product. Daarnaast biedt BTC uitstekende garantievoorwaarden en een goede service na verkoop, zodat je altijd kunt rekenen op professionele ondersteuning bij eventuele problemen.

Naast de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun producten, staat BTC ook bekend om hun innovatieve ontwerpen en technologieën. Zo zijn veel van hun modellen voorzien van handige extra's zoals een USB-oplaadpunt, een digitaal dashboard en LED-verlichting. Deze moderne snufjes maken het rijden op een BTC scooter niet alleen veiliger en comfortabeler, maar ook leuker en gemakkelijker.

Al met al is BTC een merk dat zich onderscheidt door zijn focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Met een breed assortiment aan modellen, van retro scooters tot sportieve brommers en elektrische voertuigen, heeft BTC voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle en praktische scooter voor dagelijks gebruik of een sportieve brommer voor het weekend, bij BTC vind je altijd een passend model. Met een BTC scooter of brommer ben je verzekerd van een hoogwaardig product dat je jarenlang rijplezier zal bezorgen.

Zoek op kenteken

europa
NL
 

Zoek op merk of model

Zoek op merk of model auto, motor, scooter etc.

Top 8

BTC scooters / brommers die de afgelopen 12 maanden op kenteken gezet zijn.

  1. BTC Riva (190x)
  2. BTC Riva Sport (42x)
  3. BTC City (29x)
  4. BTC GT2 (19x)
  5. BTC Old Classic (15x)
  6. BTC E-felice (3x)
  7. BTC CEO (2x)
  8. BTC Cruise (2x)
Top